Verzetsspray

GeertMannen zijn het grootste gevaar voor vrouwen, vooral als ze moslim, asielzoeker of beide zijn. Dat vindt in ieder geval Geert Wilders, en om onze Hollandse vrouwen te beschermen tegen de Arabische horden, komt de PVV-chef met verzetsspray zodat vrouwen opdringerige en handtastelijke mannen onder kunnen spuiten in plaats van andersom.

Wilders had onze vrouwen liever pepperspray gegeven, maar dat bleek niet te mogen. Zo zet de grote witte leider steeds weer een stap in het stigmatiseren van alles wat Moslim is of daar naar riekt en zet zo met zijn verzetscampagne Nederland op tegen het eigenparlement waar Geert natuurlijk wel ‘vrolijk’ zelf deel van uitmaakt.  

Waar het jaren terug nog een probleem was als imams vrouwen de hand weigerden te schudden, zo weigert Wilders nu de nieuwe Kamercheffin Arib de hand te schudden, want tja, van Marokkaanse origine. Dat ongerief heeft virtueel 41 zetels. Op internationale lijstjes staan we heel hoog als gelukkig land, maar die gelukzaligheid gaat aan de deur van Wilders voorbij.

En dan is er Bram Moszkowicz. Beter: dan was er. De politieke carrière van gewezen advocaat en Maffiamaatje is alweer gestrand op zijn eigen narcisme en luiheid. Bram hield als advocaat al niet van dossiers, en als politicus-to-be ging hij ze echt niet lezen. Voor Nederland was vooral een platform voor Bram. En om zijn dedain te illustreren: Bram ging liever met Wibi Soerjadi naar Vietnam voor het tv-programma De gevaarlijkste wegen van de wereld. Kwestie van prioriteiten. Maar zo wordt het natuurlijk nooit wat met Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *