enz.

GeertSlim, die Wilders. Niemand leest verkiezingsprogramma’s, dus komt Geert met 1 A4 waarin hij zijn politieke boodschap manifest maakt. Nederland weer van ons, zo heet het en het moet ons land teruggeven aan de ‘gewone blanke man.’ Grappig. De gewone blanke vrouw doet er blijkbaar niet toe. Henk en Ingrid zijn gescheiden. De gewone blanke man krijgt het voor het zeggen in ‘ons’ land. Die hoeft minder belasting te betalen, krijgt betere zorg, meer politie en vooral minder last van vluchtelingen en andere ongewenste vreemdelingen. De Islam wordt het zwijgen opgelegd en de facto verboden. Nederland moslimfrei, zoiets.

Maar je kunt ook lachen met die Wilders. Er is één zinnetje in die A4 die een prachtige inkijk in ’s mans schedeldak geeft. Het zinnetje luidt: geen geld meer naar ontwikkelingshulp, windmolens, kunst, innovatie, omroep enz. Prachtig. Hoe krijg je het bijeen geharkt? Hoe mooi vat je je eigen haat tegen allerlei linkse hobby’s mooi samen? Zo dus. Pareltje. Het dedain zit in de opsomming en in het prachtige enz. waarmee het sluit. Zo van: en al die andere onzin en troep. Heerlijk Helder Holland.

Het ging ons nog nooit zo goed, maar het volk schijnt teleurgesteld en chagrijnig te zijn. Omdat hun land is afgepakt. Hun leven is vastgelopen. Hun mobiel geen vreugde biedt. En andere mensen iets anders vinden en geloven. Dan komt het chagrijn van klei , slagregens en tegenwind weer heftig boven en dan is het allemaal de schuld van hullie, die zakkenvullers, kankerlijers, landverraders enz. Nederland wordt er al met al geen leuker land op. Zo krijg je vanzelf wat je roeptoetert.

In de V.S. kun je stemmen op een narcistische psychopaat of een vrouw die mailservers tevoorschijn tovert of kan laten verdwijnen. In Engeland wilden ze ook zo graag hun land terug en hebben nu geen idee wat ze ermee moeten. Het is ook geen toeval dat Wilders in dat ene regeltje zegt geen geld meer in innovatie te willen steken. Zo dom kun je dus zijn. Nederland op slot. Terug in de tijd. Het land van Jan Janssen en Jan Klaassen. Nederland slegs vir blankes. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.